Välförberedda valpar, rustade för livet

Vi lägger mycket stor vikt vid föräldradjurens mentalitet. I den mån det går vill vi att våra avelsdjur ska vara mentalbeskrivna. Med bra föräldrar är chansen mycket större att valparna blir bra mentalt och du som valpköpare får en enklare och trevligare vardag tillsammans med din hund.

Våra valpar är uppvuxna i en stimulerande miljö för att få bästa start i livet. De växer upp tillsammans med kennelns hundar och får uppleva en mängd saker innan de flyttar till sina nya hem.

Här är en bit av valphagen utomhus. Resten är naturligt kuperad med ett lite berg, högt gräs och stenar. Där finns också en liten trappa lagom för valparna att träna sig gå i. Valphagen är i direkt anslutning till valphagen innomhus, vilket gör att valparna själva väljer att gå ut och kissa och bajsa redan vid ca fem veckors ålder.

Allt i valphagen är anpassat så att valparna inte ska göra sig illa eller blir rädda om de faller ner.

Vi tar också med valparna på små utflykter så att miljöträningen redan är påböjad. De får också vänja sig vid att åka bil och gå i koppel.

Jag är utbildad hundinsturktör, A-figurant för Mentalbeskrivning Hund och har gått hela Svenska Kennelklubbens utbildning för Hunduppfödare. Jag är också trimmare av schnauzer och dvärgschnauzer och har mycket kunskap om utfodring och näringslära för hund.

Hos oss får du om du vill mycket engagemang och trevliga stunder tillsammans med oss och resten av kennelns uppfödda hundar.

Yvonne och Björn


Lek i agilitytunneln

Ta mig om du kan!

Märgben är gott!

Blad också

Sandstorm

Jag kan bära en burk!